Tüm Versiyonu Göster : torneo sanal tasarı bitdi sıra gercege dönüştürmekte ;)
CafCaf
11-08-2006, 10:28 AM
sanal olarak torneo ya yakuşan bir arac tasarladı ayhan & crisis arkadaşım onalara cok teşekkür ediyorum yardımlarından dolayı , torneoya bu ön tampon nasil sizce bununuda yapimina 1 hafta sorna başliyorum dostlar ;) allah nasip kısmet ederse tabi ..
http://img85.imageshack.us/img85/91/teamkillerconnectcreationsyt6.jpg
bar_honda
11-08-2006, 11:40 AM
Hayırlısı olsun arkadaşım bo şekilde yaparsan gerçekten çok güzel olur
BYE_BYE_GTI
11-08-2006, 01:05 PM
manyak bişii olmuş güzel tasarım!!!!bu şekilde olursa bakan bi daha bakar:D
grajuva
12-08-2006, 10:41 AM
yaparsan kazasız belasız kullanmak nasip olsun tanjucum..
lordblack
13-08-2006, 06:42 PM
cok güzel ama böle olucanı zannetmiom ben ama inşallah olur tr de böle seyler görmek cok güzel olur
çok kaliteli fibercilerle çalışmak lazım :)
Güzel bir çalışma olmuş ama sanaldan gerçeğe dönüş çok sahmetli olacak gibi geliyor..
hannibal
14-08-2006, 10:42 AM
yakışmış valla inşallah resimdekinin aynısını yaptırabilirsin
kolay gelsin
OKAN EEF
15-08-2006, 08:38 PM
güzel olmuş bence ama bide farlardaki sinyalleri silselermiş kaputu oldugu gibi birazdaha aşşagıya alırlarsa sanki daha güzelolurmuş gibi...
grajuva
16-08-2006, 08:33 PM
tanju sende kaputunu bu sekilden yaptırabilirsin hos olmus ama kaput işçiligi cok oluyo maddi anlamda kasabilir :)
kerem
16-08-2006, 10:15 PM
harbiden connecte hareket gelmiş........
Mc_Erdey
17-08-2006, 02:58 PM
Gercekten çooooooooooook güzel olur hatta manyak olur yaa inşallah o resmin gercegini görmek nasip olur :-)):D :D
madtery
18-08-2006, 05:38 PM
abi trabzonda sağlam insanlar tuningcilr fiberciler boyacılar vsvs tam böyle olmasada zor bi kısım yok aslında arabada pek te öyle yapılması zor olan bişi yoq inş hayırlısı olur ...
lowekursleiter
18-08-2006, 08:11 PM
motoruyla ilgili yardımcı olabilirim durusu gibi gidişi de onemlı dimi
Ramcho®
18-08-2006, 08:31 PM
eşşeğe altın semer taksan eşşek gene eşşekk...
atsinaa
19-08-2006, 10:03 AM
sanal hali gayet güzel gözüküyo. inşallah resimdeki gibi olur. ama park yaparken falan dikkat et tampon kaldırıma sürtmesin çok kötü gözüküyo. ayrıca aracına ne yaparsan yap sınırlarını aşamıyacağını iddia edenler var. bi tunerin en çok değer verdiği şeye laf edilmesi durumunda nasıl bir tepki verileceğini göster. daha da iyisini yap da böyle düşünenlerin yüzü kara çıksın.
herkes elindeki aracın kıymetini bilsin ve başkalarının araçlarına laf etmesin. herkesin ki kendisi için çok değerli
lowekursleiter
19-08-2006, 10:18 AM
sanal hali gayet güzel gözüküyo. inşallah resimdeki gibi olur. ama park yaparken falan dikkat et tampon kaldırıma sürtmesin çok kötü gözüküyo. ayrıca aracına ne yaparsan yap sınırlarını aşamıyacağını iddia edenler var. bi tunerin en çok değer verdiği şeye laf edilmesi durumunda nasıl bir tepki verileceğini göster. daha da iyisini yap da böyle düşünenlerin yüzü kara çıksın.
herkes elindeki aracın kıymetini bilsin ve başkalarının araçlarına laf etmesin. herkesin ki kendisi için çok değerli
+1907
cok katılıyorum
BEN GUZELE GUZEL DEMEM GUZEL BENIM OLMADIKCA
diye bir cumle var sonucta
Somebody34
19-08-2006, 11:17 AM
eğer gerçekten tasarımdaki gibi olursa ortaya süper bişey çıkar, yalnız yapacak olan ustaya şimdiden allah kolaylık versin diyorum ;) kağıtlardakini gerçeğe dönüştürmek çok büyük emektir ve bu emeğe her zaman saygı duyulsun derim ben ;)
Ramcho®
19-08-2006, 02:44 PM
Ticari anlamda üretilmiş bi araçı bu şekilde modlamak büyük cesaret ister büyük emek ister büyük cüzdan ister yapılsın çok merak ediyorum ortaya nasıl bişi çikacak gerçekten eğer güzel bişi olursa tek olur ve 10 numara olur ama ne biliyim ticari bir araca bu kadar masrafın yapılması zarardan başka bişi deildir....
OrMaNcI
19-08-2006, 02:56 PM
Ya arkadaslar evet belkı herkes spor otomobıller alamıyo elınde olmayan sebeblerden ıstedığı yerıne mecbur olduğu araca bınıyor.İcimizdekı tunıng askı bu aracları bıle modıfıye etmemıze sebeb oluyor.ama bırde unuttuğumuz bır nokta var.Bu araclar ne ıcın yapıldı ?
Aracların aerodınamiği bu ıs ıcın uygun mu ? yuruyen aksamı vs vs sı bu ıs ıcın uygun mu ?
Ewt saygı duyuyorum bır seyler yapmak ıstıyosun ma bence kendıne aracına ve parana yazık edıyorsun.cunku bu tur aracların yapısı bu sekılde ısler ıcın uygun değil.Cok fazla esnedıklerı ıcın fıber parcalarda catlaklar olusacak ve sınırın bozulacak.
Benım fıkrım ortlama buyuklukte guzel sık bı jant koy ıcersınede guzel bır muzık sıstemı kur.Bu yeterlı olur.
RESPECT
19-08-2006, 04:08 PM
yaa hangi programı kullanıyorsunuz lütfen bana biri söylesin
atsinaa
19-08-2006, 05:44 PM
bence ticari araçlarda modifiyeyi hak ediyo. misal caddy'e mükemmel yakışıyo. doblo ya falan da. kesinlikle destekliyorum. hatta o sünepe hallerinden çıkıp baya da çekici oluyolar.
ShadowModified
19-08-2006, 09:58 PM
Arkadaşlar öncelikşe şunu söyliyim insanlar etinden tırnagından arttırıp bir araba alıyorlar ve her tuner gibi arabasını geliştirmek , arabasından dahada hoşlanabileceği parçalar takmak istiyor.Gönül isterdiki dahada spor bir arabamız olsun ama birçoğumuzun cüzdanı fazla geniş değil , bunca sıkıntının üzerine arabanıza hakaret edilmesi bence hiç hoş değil hatta cocukca biraz anlayış gösterin.
Ormancı kardeşim aslında haksız değil tabikide fiberde catlaklılar olacak her arabada oldugu gibi , zaten yaptıracak kişinin bunu göze almış olması lazım.Gerçeğinide yollarda görmek isteriz.....
Gürcü
19-08-2006, 10:13 PM
dahşet bir makina olmuş
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.