Tüm Versiyonu Göster : benim gibi ehliyetsiz arkadaşlara sesleniorum
caddeci msk
16-09-2006, 03:44 PM
arkadaşlar ben 17 yaşını doldurmak üzere olan ve ehliyet yaşını aynı sizler gibi sabırsızlıkla bekleyen bi araba hastasıyım... Bu sabırsızlık bazen ufak kaçamaklara arabayı kaçırmalara yol açıyo ... hepimiz biliyoruz... Bu gün Ankaradan geldim ve Corollamı yıkadım tam yerine koyuyodum ki direksiyon garaja değil cadde tarafına döndü... Birazda benim katkılarımla tabi neyse... caddede 40-45 km ile yawas yawas giderken ilerde yaşilin yandığını 7 saniye kaldığını gördüm... bassam yetişcektim... ve vitesi 2 ye çakıp asıldım... 2-3 saniye kala tam ışıklara 10-15 metre kalmıştı bi çocuk önüme atladı ... hızım 70 civarı... en sağ taraftan zarzor geçtim... yeşil yanıyodu ama ehliyetsiz bi şekilde arabayla keyif için gezerken o çocuğa çarpsaydım bi daha araba koltuğuna oturabileceğimi zannetmiyorum.... herkes benim kadar şanslı olmayabilir zaten bende bi daha bu kadar şanslı olacağımı zannemiyorum... sabredelim arkadaşlar elbet gelir 18.yaş günü....
CarnosauR
16-09-2006, 04:16 PM
benim ehliyetimi polis aldı =:-))))
SMT TUNİNG
16-09-2006, 04:44 PM
bensiz gezersen öö le olur geçmiş olsun ii yırmışın caddece gardeş
eeyore
16-09-2006, 06:42 PM
abi o kdr bekledim ehliyeti ilk seferde aldım... almasaydımda bi farkı olmazdı...
:) Ucuz atlatmışsın bencede beklemek en mantıklısı ;)
SerHAN_GTR
16-09-2006, 11:45 PM
kesinlikle..bekle..tabi ben bekleyene kadar neler çektim ama yaş gelincede bugün yarın diye diye 6 ayı geçti..yeni yazıldım daha..aman dikkat et kardeşim..
caddeci msk
17-09-2006, 11:59 AM
saolun abi bekliyorum artık... elim ayağım titredi o olaydan sonra yarım saat boyunca... küçük basit bi şey gibi görünüyo, araba sürmek,hız yapmak,makaslara yatmak, ama gerçekten büyük sorumluluk gerektirio.....
SMT TUNİNG
17-09-2006, 12:01 PM
abi sen ehliyeti bekle bi daha garaj kapısının ordan uzaklaşma antep caddelerini boş bırak
hannibal
17-09-2006, 11:00 PM
valla ucuz atlatmışsın ne diim...
Pesimist
18-09-2006, 06:47 PM
benimki haftaya geliyo fallah pohahahha :D
KaRTaL
19-09-2006, 03:20 PM
Walla Sen ii yırtmışsın ama Bayaa da Tırsmışsın!..:D Panik Yapmayacaksın Kardesh!..:D Yanlış anlaşılmasın Burda Öööle Yazınca...Tabiiiki en mantıklısı 18 i beklemek ama bilmiyorum şahsen ben bekleyemiyorum!..:D 12 Yaşımda Altıma Araba Verildi O gün bu Gündüğr Her Allhın günü kaza atlatıyom ama ne biliyim yinede ölümümü arabdan olacak herhalde :D
caddeci msk
19-09-2006, 03:50 PM
daha öncede kaza atlattım ama bu sefer ilk defa bi insana hatta bi çocuğa çarpıyodum... ondan bu kadar etkilendim heralde...
peugeot_103
26-10-2006, 01:51 PM
valla beyler ben daha yeni 16 ya girdim ama hiiç kafama takmıyom ehliyeti.ben paşa paşa geziyom.insanın altında altın sarısı,415 beygir,3.9 litrelik v 8 motrlu turbo şarjlı intercool bir ford focusu olunca ehliyet için bekleyemiyo
iLHAN
26-10-2006, 02:24 PM
valla beyler ben daha yeni 16 ya girdim ama hiiç kafama takmıyom ehliyeti.ben paşa paşa geziyom.insanın altında altın sarısı,415 beygir,3.9 litrelik v 8 motrlu turbo şarjlı intercool bir ford focusu olunca ehliyet için bekleyemiyo
maaşallah TÜRKİYE bu kadar yüklü FOCUS var mıdı? :D :D Koysana bir iki resim :D
peugeot_103
26-10-2006, 05:01 PM
aslınnda yok ama olucak inşallah
Gürcü
02-11-2006, 05:32 PM
Aslında haklısın ama buyuk geçmiş olsun ehliyetsiz kaçak sürmeninde ayrı bir zevki var ben iki kere polis kovaladı beni ilkinde bende anlamadım nasıl yırtım kurtuldum ikincisinde ise komyonet vardı malüm bas bass gitmez enselendik...Bak ama aldım yaaa şimdide bir tane polis bakmıyor yaa sinir oldum :smiles10:
vibrate
02-11-2006, 06:57 PM
iyi kurtarmışsın kardeşim.Dahada önemlisi kötü bişeyin başına geleceğini anlamış olman.bunu anlamayan ehliyetsiz arkadaşlar hala trafikte.böyle sölüyorum ama bende az deildim:):)annemin polis kimliği vardı yani fahri trafik müfettişiydi bende onun kimliğiyle 16 yaşımda altımda araba taksimlerde geziyodum:)ama çok yararını gördüm heee.emin ol ehliyeti alınca şu anki hevesin kalmaz.ben alalı 4 sene oldu hemde 2 kere trafik sınavından kaldım eheuheu:):):)
prenses_07
24-11-2006, 08:33 PM
geçmiş olsun bilarder ucuz atlatmışın
burakatis
27-11-2006, 05:31 PM
Geçmiş olsun... Verilmiş sadakan varmış herhalde allah senide o çocuğuda korumuş.... Bu olaydan sonra sanırım yaşın doluncaya kadar garajın yakınından bile geçmessin... Her araba tutkunu olan gencin böle arabayı alıp kaçma maceraları vardır.. Benimde çok var ama allaha çok şükür kazasız belasız ehliyetime kavuştum.. İçindeki heyecan tekrar yapmak istiycektir eminim.. Bundan Sonra Daha dikkatli olursun inşallah....
bitirim97
27-11-2006, 08:51 PM
Geçmiş olsun kardeşim.Bende 16 yaşıma bu gün girdim.Düşünüom daha 2 sene war tabi düşünmek yetmio:D bizimkilerde bıktı artık arabayı kaçırmamdan ewdekiler arabayı satmayı bile düşünüo :( benim halim nolcak böle yaa 2 sene war daha...
can_06
27-11-2006, 08:56 PM
Geçmiş olsun kardeşim.Bende 16 yaşıma bu gün girdim.Düşünüom daha 2 sene war tabi düşünmek yetmio:D bizimkilerde bıktı artık arabayı kaçırmamdan ewdekiler arabayı satmayı bile düşünüo :( benim halim nolcak böle yaa 2 sene war daha...
aynen bizimkilerde bıktı anahtarı saklıcak yer bulamıyolar artık :D:D 2 sene :( offff of :)
kerem
28-11-2006, 07:46 PM
kardeş geçmiş olsun..bende ehliyeti alalı3 ay oldu...bende 14 yaşından beri geziyom..ehliyetsizde çok yere gittim çok gezdim ama hiç bişey olmadı..benim kardeşimde şimdi 14 yaşında bizim woswogen minübüs var kardeşim onu bile kullanıyo..zaten bizim öbür arabaları 40 yıllık şöför gibi kullanıyo..ama ehliyet olsa iyi olur.tabi.
bende henüz 15 yaşındayım ben bugüne kadar arabayı 1 sefer kaçırdım oda geçen hafta.kaçırdım derken babamdan izinsiz ilk defa aldım.tek başımayken vermiyoR yok neymiş oda yanımda olcakmış arkadaşları alıp gezmek var babayla gezmek var.banada tak etti aldım arabayı.çıktım izmir yoluna epey yüklendim arabaya video da var koyucam inşallah.ibrenin 160'a gelmesiyle önüme minübüsün çıkması bir oldu.zaten videodada görüceksiniz.inanın kılpayı kurtuldum.(tabi babamdan yediğim fırçayı anlatamam:()
kerem
30-11-2006, 08:51 PM
Koyda GÖrelİm Şu Vİdeoyu...koÇ.
iLHAN
30-11-2006, 09:37 PM
Zamanında çok kaçırdım bizim emektar ŞAHİN'i daha 14 yaşında arabayla dolaşıyordum.17yaşımda bizimkiler bigün bana hiç çaktırmadan arabayı 2 gün içinde sattılar ve şimdi araba almıyolar, tabi bizde araba olmayınca bende ehliyet almadım hala... Modifiyede bir hayal artık...
Barracuda
03-12-2006, 05:38 PM
Motorsikletimle 90 Km Hızla (140 la Gidiyordum , En Son 110 u Görebildim Frenlere Ve Debriyaja Öye Bir Asıldım ki , 90-80 e Düşürebildim Herhalde ) Ehliyeti Olmayan , Sarışın Bir Bayanın ( Kadını Tanıyan ve Beni Yerden Kaldırmaya Çalışan Fırıncıdan Öğrendiğim Kadarıyla ) Bagajını Öptüm 1 Sene Önce...
O Bayan Yüzünden Bir Ön Dişimi , Sağ Kaşımda Bulunan Kemiği , Parmaklarımın üst Tarafını , Tırnaklarımı ,Bedenimin Sağ Tarafındaki Bütün Deriyi Kaybettim...
Kazadan Tam 1 Sene Geçti , Şu Anda Bedenimde Kazadan Eser Yok , Yaralarım İyileşti , Dişimi Yaptırdım , Kırılan Elim İyileşti ,Tırnaklarım Tekrar Çıktı...
Allah'a Çok Şükür Şu Anda Bedenimde Hiçbir Sorun Yok...Doktorlar ve Ailem Gerçekten İyi Baktılar ve Kazadan Geriye Hiçbir İz Kalmadı...Hastanede Öylece Yatarken Artık Bir Yaratık Olacağımı Düşündüm...Ölümden Beter Birşey Bu Arkadaşlar ,Eli Yüzü Düzgün Bir İnsan iken , Eh Hafif Yakışıklı Bir Adamken Bir Anda İğrenç Birşey Oluyorsunuz...Elimi Bir Daha Kullanamayacağım Sanıyordum...Gerçekten Zor Gerçekten...Ama Şu Anda Canawar Gibiyim Nıhıaha :D
Bedenim kendini 1 Senede Toplayabildi, Peki Ya Ruhum ?
Sonuç Olarak Olayın Üstünden Bir Sene Geçmesine Rağmen , O Hanımefendi Şu An Karşıma Çıksa , Yaptığı O Büyük Hatanın ( Öyle Hata Olmaz , Direk Kasıt ) Üzerine Neler Yapardım Kendisine Bilemiyorum...
Hele Birde Ehliyetsiz Olduğunu Öğrendiğim Zaman İyice Arttı Sinirim...
Devlet Yasa Koymuş , O Koltuğa Oturup Gaza Basabilmek İçin , Öncelikle Araç Kullanabileceğini Kanıtlamış ve Belgelemiş Olman Lazım...Açık , Net...
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.