PDA

Tüm Versiyonu Göster : kıcker deli gibi

yeşilbursasound
17-01-2007, 11:13 AM
kardeşler ben arabamın arkasına 38.5 lik kıcker comp aldım orjinal kabinli önü kıcker livelound işlemeli tipoma koydum o kadar deli ki ground zero anfiyle besliyorum bass kontrollü 2200X(400watt) tipom o günden beri aynası camları çok tahtibat görüyor dahayumuşak 2 30 luğa döneyim diyorum jbl düşünüyorumne dersiniz?bir anfi alıcagım 6 kanallı jbl mitleri ve bassları aynı anfiye bağlıyacagım arkadaşın partnerde bağaj var benim kıcker süper ama benim arabada saçlarımı döküyor

psychopat_gs
24-01-2007, 08:35 PM
zaten bu konuda sana tavsıye olarak jbl gelıcek en ıyısını sölemısın bence dusunme deiştir ama 2 30 lukta baya saglam vurur yanı gene tıtretır baya bi

34ERK34
25-01-2007, 08:14 AM
kicker diyorsun sonra jbl diyorsun arasında dağlar kadar fark var
jbl ucuz ve parasına göre kaliteli
kicker pahalı ve kalitelidir

eğer bu işten anlıyorum diyorsan kicker ı satıp jbl alamazsın ;) alanada gülerler valla benim düşüncem bu

corsacolic
29-01-2007, 11:38 AM
arabayı müzik yarışmalarına sokmadıgınız sürece kicker in 40 cm leri arabaya hele hachback arabalara çok çok fazla.....dogru dürüst müzik dinleyemedikten sonra şehir içinde uzun yolda ne geregi var.....kicker şahane buna laf yok.....ama tipo ya falan 30cm fazla bile gelebilir.....BENCE

scorpions_64
30-01-2007, 08:02 PM
kardeş bana sorarsan rockford fosgate punch p2 30 cm.lik al, çok tonlu çalıyor.drakster jbl jvs kicker gibi markalar artık china. gerçi rockford yeni punch serilerinide chana çıkarmış ama ben bi onceki punch P2 serisini öneririm kardeşim.

ScOrPiOn^KiNg
30-01-2007, 08:14 PM
benim bagajımda iki 38'lik kicker L5 vardı geçtiğim yerde adım yola yazılıyodu sanki millet zıplıyodu yerinden :smiles10: :smiles10:
KİCKER yok bunun üzerine
ama dediğin gibi öyle bir baskı uyguluyoki arabanın sallanmayan yeri kalmıyo :D :D

TEAM TÜRKER
26-04-2007, 11:00 PM
o malın kalitesi işte kıcker artı sen iki 30 koycam diyosun pekisen iki 30 tek 38 den azmı çalıcağını düşünüyosun senin yapacağın tek işler aracın sağlam izlole edilmesi lazım bence kıcker 10 bi mal bu arda arkadaşlar bilmediğinz bi konu herşey işçilkte ve ustalıkta biter malın ne olduğu önemli değil tabi sizin görüşleriniz farklı örneği ise biz tek 38 KICKER L7 le sedan albeda 144.4 db aldık bence iyibi sonuç saygılarımla TÜRKER TEAM DAN gökhan araca youtubeye (türkerteam) yazmanız yeterli teşekürler

antipatik
13-06-2007, 11:15 PM
jbl amfılerde sogutma fanı olmadıgı ıcın bellı bı zaman sonra seste kesılmeye neden oluyooo.Sierra 1200d 2 kicker L7yi MukemmeL kaldırıyooo.amfı dusuunuyosan Sierra dan sasmaa !