Tüm Versiyonu Göster : mezarlıktaki hayalet kız :D şaka amaçlı diil gerçek :D
onur_K
09-02-2007, 06:17 PM
bu daha önce werilen videolar gibi deil. sonunda baırıp çaıran resimler yok :D bi adamın çektii bir video. fakat ne kdr gerçektir onu bilemem.
http://emuse.ebaumsworld.com/watch/548
buyrun
BYE_BYE_GTI
09-02-2007, 06:27 PM
fake bu fake..... :D hayaletlerin gözü ne zamandar beri reflektör gibi parlio....üstelik kameranin gece modunu acmis o modda ben bile hayalet olurum:D paylasim icin saol...----böyle mistik seyler ilgim war yaw:D----
eeyore
09-02-2007, 06:34 PM
bn bunları izleemioum ama bb gti öle deme bi foto çekiolar hiçbişi yok ortalıkta basınca bi bakıosunki başka bi insan duruo yanda fln.. böle olaylar war izlemedim yorum yapamıcam ama mrk etmeyin mezarlıktakiler kalkıp sizi ziyaret etmee meraklı insanlar diiller.. inanıın bna hepinizden çok ilgim we bilgim war o taraftakilerle.. onlarında benle..
fearless_mtk
09-02-2007, 06:37 PM
manyak bişe yaw
ηαdυѕєнυυѕ
09-02-2007, 08:08 PM
hööö çok korktumm :D:D:D:D:D:D
yemece bunlar yaww :D:D:D:D
vibrate
09-02-2007, 08:26 PM
Bence o kedi abi yaa.:):) EEYORE senin dediğin böle bişi galiba...Bu arada hoşgeldin;)
http://img265.imageshack.us/img265/4153/hayaletkq0.jpg (http://imageshack.us)
MELiK_74
09-02-2007, 08:38 PM
ya bu ne adamlar aşmış hakkatten bnlar gerçek olsa....!!!
onur_K
09-02-2007, 08:44 PM
ya sahte olabilir. insanın ilgisini çekio ama. bu tarz video çok bnde ya :D öyle enteresan şeyler war ki. kadının içinden şeytan çıkarma videolaır fln.
bu da çok enteresan bişey mesela
http://img505.imageshack.us/my.php?image=namaz10ja1yg0.jpg
bu resim çok ilginç ya :D
http://img252.imageshack.us/my.php?image=cinv341dl8.jpg
eeyore
10-02-2007, 01:21 AM
resimleri silin.... cidden silin link fln werinn arkadaşlar rica ediyorum ben çk kötü oluyorum başınıza gelmeyen şeyler war ltfen bnm durumuma saygı gösterin we silin..
crazydog
10-02-2007, 01:28 AM
cok ılgınc bı o kdrda urkutucu ama deısık gnede
drıfter harbden lınk wersene yaw tırstım bnde brasdan yatcam ruyama gırerse warya ılk toplantıda kowalarım walla :D :D
bde o agac gıbı olan da namaz kılıo gıbı duruo dmı yanlıs gormuorm?
eeyore
10-02-2007, 01:52 AM
cok ılgınc bı o kdrda urkutucu ama deısık
değişik?? o gece sizde kaldıımda olanlardan snra öle demiodun o mewzular içn cnm...
crazydog
10-02-2007, 01:53 AM
ya hayatm yatıcam bras sona hatrlatırım :)
bosweer uyıjam ben uykum war :D:D
tırstım zaten
onur_K
10-02-2007, 05:07 PM
müge abla we alican abi :D özür diliom kusura bakmayın. bi dahakine link wercem :D
hannibal
10-02-2007, 05:34 PM
ağaç hariç hepsi sahte.mesela o japon elemanın olduu gizemli resim çok korkutmuştu bi ara milleti.Hatta bu maili gönderin yoksa sizi de ziyaret eder fln dendi.Ben göndermedim tabi.Bi arkadaşım iki kere göçndermiş millete o adr korkmuş.Ben de bi arkadaşımla birlikte resmi gönderen arkadaşıma şaka yaptım ama 3 saat fln sürdü.Şakanın sonunda çocuk ağlıodu...:D:D:D
Benim ise gülmekten gözlerimde yaş kalmamıştı.
(photoshopta ben de kendi resmimin yanına o hayaletten koymuştum,çok manyak olmuştu).
ARkadaşalr tekrar söylüorum bunlar tamamen saçmalık,içinizde biraz bile inanç varsa bunlara psikolojik olarak kendinizi inandırısanız başınıza ne gelirse bunlar sayesinde gelio zannedersiniz,aman diim.
Kendinize ii bakın:D
vibrate
10-02-2007, 08:47 PM
Dediğin gibi HANNİBAL photoshop bunlar.;)
onur_K
11-02-2007, 08:41 PM
arkadaşlar resimler müge ablanın isteği üzerine ve alican abimin tehditleri üzerine silinip linke çewrilmiştir:D:D:D
crazydog
11-02-2007, 08:57 PM
arkadaşlar resimler müge ablanın isteği üzerine ve alican abimin tehditleri üzerine silinip linke çewrilmiştir:D:D:D
muhahaha ıyı yapmıssn ya boswer tırstım harbı harbı gece zaten :D :D
ScOrPiOn^KiNg
11-02-2007, 09:41 PM
kardeşlerim ...
ölüm sonrası hayat gerçektir ve bunu yaradılış vesilesiyle birlikte ahir zamanda hepimiz tadacağız...
ama gerçek olan şudurki hayalet die bişey yoktur...
ruhlar hayattaki yaşayışlarına göre yaptıkları iyiliklerin vesilesiyle serbest olabilirler.bu ALLAHIN sevdiği kullarına bahşettiği bi güzelliktir ...
bunları kameraya kaydetmek mümkün değildir çünkü farklı bi hayattalar ve sadece alimler bu varlıkları görebilir ...
rahat olun bunlar boş işler ...
onur_K
11-02-2007, 10:12 PM
haklısın abi. bu ve bunun gibi warlıkları insan oğlu normalde göremez. sahte olduğunu da bilsek insanın ilgisini çekiyo yani çok enteresan ya :S
eeyore
11-02-2007, 11:03 PM
ARkadaşalr tekrar söylüorum bunlar tamamen saçmalık,içinizde biraz bile inanç varsa bunlara psikolojik olarak kendinizi inandırısanız başınıza ne gelirse bunlar sayesinde gelio zannedersiniz,aman diim.
Kendinize ii bakın:D
haklısın abi. bu ve bunun gibi warlıkları insan oğlu normalde göremez. sahte olduğunu da bilsek insanın ilgisini çekiyo yani çok enteresan ya :S
arkadaşlar bu kdr emin konuşmayın görülmezler muhabbeti fln yapmayın.. bi bildiğim warki böle söylüyorum!..
ibomm öle diosn hayalet yok ya ruh ya cin war ama inan bna alimler tek görmüolar..
saol kardeşim..
ertugrul
17-02-2007, 04:31 AM
peki arkadaşlar azerbeycandaki olayı duydunuzmu ??... dini liderlerden önde gelenler bunun gerçek olduğunu fakat onun insan ruhu olmadığını anlattılar... bulursam link koyarım ;)
ertugrul
17-02-2007, 05:06 AM
buldum en sonunda :D
sadece link koyabiliyoruz değilmi... işte link
http://www.youtube.com/watch?v=qlVzpqxOv8g
eeyore
17-02-2007, 03:51 PM
sdc link fotolar içn mewzuydu çnk bn kötü oluoum görünce.. rahatsız ediliyorum snra.. tşk ederm ilgilnden dolayı..
bilecikli
28-02-2007, 03:31 PM
:) ilginç bişi ya bunlar öle herkese görünmezler aslında ne bililm bizim mahalledede var eskilerden bi mesar görenler varmış ama bana hiç denk gelmedi:) gerçi denk gelmesinide istemem:):)
eeyore
28-02-2007, 11:57 PM
:) ilginç bişi ya bunlar öle herkese görünmezler aslında ne bililm bizim mahalledede var eskilerden bi mesar görenler varmış ama bana hiç denk gelmedi:) gerçi denk gelmesinide istemem:):)
bncede isteme ztn aman aman gzel bişi diil...
Eskisehir_TamGaz
01-03-2007, 09:25 AM
Böyle şeyler benim hiç başıma gelmedi ama bana göre bunlar beyinin yaptığı şeyler, mesela bende küçükken ufolara sarmıştım ve gece saatlerce gökyüzünü izlerdim, bi gün gökyüzünde kocaman parlak mor bişey gördüm, akabinde altıma ettim tabii!! Ama bidaha bakınca üstünde "koç bank" yazısını gördüm!! Yani o şey bi zeblinmiş!! Gerçekmi diilmi diye bi sonuca varamam ama bana beynin aldatması gibi geliyo. Sarhoşken böcek görmek gibi bişey yani...
eeyore
01-03-2007, 10:44 AM
Böyle şeyler benim hiç başıma gelmedi ama bana göre bunlar beyinin yaptığı şeyler, mesela bende küçükken ufolara sarmıştım ve gece saatlerce gökyüzünü izlerdim, bi gün gökyüzünde kocaman parlak mor bişey gördüm, akabinde altıma ettim tabii!! Ama bidaha bakınca üstünde "koç bank" yazısını gördüm!! Yani o şey bi zeblinmiş!! Gerçekmi diilmi diye bi sonuca varamam ama bana beynin aldatması gibi geliyo. Sarhoşken böcek görmek gibi bişey yani...
1) o zeblin diil zeplin p le yazılır
2)ufolarda war inan bna
3) beyinin oyunu fln diil kardeşim bzm ewde bnm arkadaşım gelmişti ben tek gördüğümü sanıyordum fakat çocuk bna dedi ki müge siz kedi mi aldınız 2.bitane die çoua kedinin renginin böle sarılı gri olduğunu söyledim oda onayladı.. banyoya girerken gördüğünü söledi ki çocuk yanımdayken söledi bunu ki bnde kaç kere gördm onu. snr gidip baktık banyoya hiçbişide yoktu... hade bnmki göz yanılması beyin oyunu o çocukta mı sakat kafadan??
yapmayın arkadaşlar bu işler sandığınız kadar kolay şeyler diil o yzden uzatmayın siz dua edinde size gelmesinler bu kdr sölüoum size..!
Eskisehir_TamGaz
01-03-2007, 03:02 PM
Ben kimseye kafadan sakat demek istemedim, Sadece %5 ini kullandığımız beynimizin çok garip şeyler yaptığını anlatmaya çalışıyorum... Ben kendi kendime böyle şeyler yok diyorum. çünkü olduğunu düşününce gerçekten çok acaip şeyler oluyo!!!! Bu arada eeyore arkadaşım bazı şeyleri görmek ve inanmak istiyosan onlar sana gerçek gibi görünür, ben bana doğru uçan bi bardak görmedikçe onların bir algı yanılması olduğunu düşünecem...
eeyore
01-03-2007, 11:25 PM
Ben kimseye kafadan sakat demek istemedim, Sadece %5 ini kullandığımız beynimizin çok garip şeyler yaptığını anlatmaya çalışıyorum... Ben kendi kendime böyle şeyler yok diyorum. çünkü olduğunu düşününce gerçekten çok acaip şeyler oluyo!!!! Bu arada eeyore arkadaşım bazı şeyleri görmek ve inanmak istiyosan onlar sana gerçek gibi görünür, ben bana doğru uçan bi bardak görmedikçe onların bir algı yanılması olduğunu düşünecem...
yk ztn o mewzuda kafadan sakatlık olmaz..tmm doru sölüosundurr eyw beyin oyunları yok diil ama kalkıpta herşeye yalan diyemezsin! walla kardeşim benim inanmamı sağlıcak ÇOK şey yaşadım o yzden ben inanıcağıma inanıyorum görüceğimide gördüm...sen inanmayabilirsin ztn önüne gelene görünmüyorlar bu zamana kdr görünmedilerse sna umarım btn hayatın boyuncada görünmezler..
bnm babamda görüodu onun babasıda görüodu babanemde gördü kaç kere..bizim ewde hep görünürlerdi ablam ve kuzenimde küçükken görmüşler arkadaşlar bende görüyorum yalan yok bende.. yeri geldi baş ucumdalardı yeri geldi benle konuştular..yeri geldi kapının orda bna bakıyorlardı...mrk etme kardeşim snn bildiğinden çok daha fazla bilgiliyim bu konuda emin ol..
hannibal
06-03-2007, 01:14 AM
Valla benim başıma hiç gelmedi böle şeyler.Ne ufo gördüm,ne uzaylı,ne de diğer ruhani varlıkları...O yüzden pek inandırıcı gelmio hiçbiri.
Müge,hani derler ya gözümle görmediğim şeye inanmam die,benim ki de aynen ööle.Ama sen gördüm diosun,eyvallah.Birgün bana da musallat olurlarsa inanırım.Şimdilik zerre inancım yok böle şeylere.Bu yüzden göremiorumdur belki de,kimbilir;)
eeyore
06-03-2007, 04:51 PM
Müge,hani derler ya gözümle görmediğim şeye inanmam die,benim ki de aynen ööle.Ama sen gördüm diosun,eyvallah.Birgün bana da musallat olurlarsa inanırım.Şimdilik zerre inancım yok böle şeylere.Bu yüzden göremiorumdur belki de,kimbilir;)
ya diyorum abi sna konuşma derecesine bile geliosn.. bazı insanlara bahşedilmiş bişi bu.. kimseyi inandırmak zorunda diilim kmsede inanmak zorunda diil ben inanıyorum çünkü çok fazla şey başıma geldi o yüzden böyle biliyorumda konuşuyorum henüz kafayı yemedim delirmedim.. ki dediğim gibi bizim ewde tek gören ben değildim arkadaşımda gördüğünü söyledi+ailemdende görenler war.. inanırsınız inanmazsınız ben sdc ay yok öle bşii atmayın muhabbeti yapmamanız içn burda diretiyorum..
hannibal
12-03-2007, 11:09 PM
Tmm müge kızma ya biz sana inanıoruz:)Sana inanmıorum demedim ki,o varlıklara inanmıorum dedim;)
eeyore
14-03-2007, 09:16 PM
tmm kardeşim bende inanmıosan canlı kanıtım dioumiii tmm inanma..
fast_tuning
16-03-2007, 09:34 AM
arkadaslar kurmaca bunlar yaw gerçek olsa o adam ora gidip kamerayla çekmez zaten fake bunlar :D:D
eeyore
16-03-2007, 01:47 PM
arkadaslar kurmaca bunlar yaw gerçek olsa o adam ora gidip kamerayla çekmez zaten fake bunlar :D:D
sen dalgana bak kardeşim fake olmayanlarıda war bunlarınn sen yorma aklını...
RESPONSİBLE
16-03-2007, 02:31 PM
tirsmadim tirsmamda severim ben böyle eglenceli seyleri baska yokmu?:smiles10: :smiles10: :smiles10:
vipernos
17-03-2007, 01:40 PM
Bu ne yaaaaaaaa:D
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.