PDA

Tüm Versiyonu Göster : dergi hakkında..

mustafa
30-12-2006, 03:36 PM
Bence derginin önceki fiyatı bizim için iyi idi.Zam niye yapıldı onu merak ediyorum

Alpe-R
30-12-2006, 03:57 PM
ne kadar oldu dostum???

mustafa
30-12-2006, 06:44 PM
6.50 ytl oldu

BYE_BYE_GTI
30-12-2006, 06:52 PM
6.50 ytl oldu

hakkaktenmi?uffff .....

ScOrPiOn^KiNg
30-12-2006, 09:29 PM
maliyetler yükseliyo arkadaşlar idare etmek lazım
bana göre normal çünkü millet hergün 1 paket sigaraya 4,5 ytl veriyo
kimseyi yadırgamıyorum ama olaya bu açıdan bakıldığında fiyat gayet normal düzeyde

oguz_han_ank
30-12-2006, 09:53 PM
bencede normal.modifiye namına yapılmış her şeye giden para helal :)

Jan™
31-12-2006, 02:00 PM
Derginin bu ayki içeriğini incelersiniz verdiğiniz parayı hakeden bir dergiyi aldığınızı anlayacaksınız arkadaşlar :)

can_06
02-01-2007, 11:53 PM
ahh be abijim bizim buralarda bulamıyorum :( 100 ytl olsun yine alırım bea :( ama yokkk :( baska semtlere bakamıyorum vaktim olmuo :(

erbaa
06-02-2007, 12:31 PM
arkadaşlar bencede derginin fiyacı gayet iyi hatta ucuz çünkü şunu biliyorum çok emek isteyen bir iş diğer dergiler gibi deyil böyle bir dergiye verdiğim para helal hoş olsun süper bi dergi

dodo
06-02-2007, 04:16 PM
diğer dergilere göre ufak bi pahalılık var ama bence bu fiyat farkını hak edio

NİTROUS666
09-02-2007, 01:08 PM
pek fark yok önceden 5.75 di şimdi 6.5 aradaki fark 75 krş hiç birşey bir paket sigara 4-5 ytl olmuş dergi bu o kadar insan calışıyor hatta dün merkeze gittim eylül saysını almak için sağolsunlar bulduk dergiyi cok emek harcanıyor fiyatı normal bence

birde nee güzel CD olayı vardı videolar resimler vs. süperdi neden bitti o uygulma devamı gelecekmi...?

fatboy
11-02-2007, 05:58 PM
maliyetler yükseliyo arkadaşlar idare etmek lazım
bana göre normal çünkü millet hergün 1 paket sigaraya 4,5 ytl veriyo
kimseyi yadırgamıyorum ama olaya bu açıdan bakıldığında fiyat gayet normal düzeyde
2ytlye de sigara var;)

serseri_07
11-02-2007, 08:10 PM
harbiden omadı bu zam işi

crazydog
11-02-2007, 11:43 PM
arkdslar olmadı bu zam ısı fln dıosunuzda bu dergının calısanları war onların maasları var ne blım onun dısında gıderlerıde war dergını bunlarıda hesaba katıomusunuz zam ısı olmadı fln derken bence bıras daha dusunun
hepsınden onemlısı dergıde kalıte war daha ne olsunkı he ayrı dıceksınız paran cok herhalde konusuosun dıe ama bnde ogrencıyım gunu gelıo 1 hafta gec aldıgım oluyo dergıyı ama kurusu kurusuna hak edıo bence yane zam geldı dıe ısyan edıoruz ama hemen hemen hepımızın altında araba war yanı bence yakısmıo bole yorumlar
saygılar

onur_K
12-02-2007, 02:45 PM
2ytlye de sigara var;)

kardeş ona bakarsan 2 ytl ye de dergi war ;) nasıl 5 ytl ye aldığın sigarayla 2 ytl ye aldığın sigaranın arasında fark warsa. 2ytl ye aldığın degiyle,6 ytl ye aldığın tuning türkiye dergisi arasında da yüksek bi kalite farkı war ;) abileriminde söledii gibi o kadar insan çalışıyo,o kdr maliyetli bi iş. sonuçta kolay deil,çok uğraş,masraf gerektiren bi dergi. ayrıca senin beklentilerini karşılıyo mu? ben kendi adıma söyliim fazlasıyla karşılıyo. ben ihtiyacımı karşılayan şeye 6 diil 16 ytl de weririm.
bn de alican abiyle aynı durumdayım.yeri geliyo bnm ayın sonuna doğru bile aldığım oluyo.ama werdiim paraya da değer. eer beklentilerini karşılıyosa 2 ytl olan dergilerden de alabilirsin ;)

garage039
12-02-2007, 03:47 PM
slm herşeyden önce bu konu hakkında sizlerin zamanınızı alıp rahatsızlık verdiysem affola..
ilk sayısından beri koleksiyonluk derecesinde takip ettiğim ve özellikle de poster koleksiyoncusu olarak dergimizin fiyatı bana pahalı geldi ve 6.50olduğundan beri almıyorum size belki çekirdek parası gibi ucuz gelebilir ama sonuçta nereye kadar fedakarlık yapabilirizki sizde biz tüketicileir düşünün kendinizden fedakarlık yapın ayrıca kişisel düşümcem herkes katılmayabilir-belki şimşekleri üzerime çekebilirim ama sonuçta bu ailenin üyesiysem eleştirmek te en doğal hakkım yalakalık bana yakışmaz,çevremde ki arkadaşların yeni sayılarına baktığımda o parayı haketmiyor bence yada o para o sayılara çok geliyor..belki bu msjdan sora banlıcaksınız yada üvey muamelesi yapılacak canınız sağolsun ama gerçek olan fiyat çok pahalı benim gibilere.
dergimize başarılar dilerim.

crazydog
12-02-2007, 04:58 PM
arkdslar olmadı bu zam ısı fln dıosunuzda bu dergının calısanları war onların maasları var ne blım onun dısında gıderlerıde war dergını bunlarıda hesaba katıomusunuz zam ısı olmadı fln derken bence bıras daha dusunun
hepsınden onemlısı dergıde kalıte war daha ne olsunkı he ayrı dıceksınız paran cok herhalde konusuosun dıe ama bnde ogrencıyım gunu gelıo 1 hafta gec aldıgım oluyo dergıyı ama kurusu kurusuna hak edıo bence yane zam geldı dıe ısyan edıoruz ama hemen hemen hepımızın altında araba war yanı bence yakısmıo bole yorumlar
saygılar

dıer tarafada yazdım aynı msgı
http://www.tuningturkiye.com.tr/showthread.php?t=2726

Somebody34
12-02-2007, 07:14 PM
Arkadaşlar biliyorsunuz bu Dergi İşi çok ama gerçekten çok emek isteyen bir iştir, işin detayına girdğiniz zaman evet dergi ucuzlayabilirmi buna cvp evet fakat bir sürü şeyi değişir, en basitinden kağıt kalitesi olmak üzere Gazete kağıdı gibi kağıt kullanılması ne sizlerin nede bizlerin hoşuna gider ;) yani bu zamın sebebi TuningTurkiye canı sıkıldı ve zam yaptı olayı değil kesinlikle bunu böyle hiç bir zaman görmeyin. Şartlar Doğrultusunda mecburen yansıtılmış ufak bir meblağdır, biliyorum Türkiye şartlarında öğrenci olan Arkadaşlara büyük fark gibi gelebiliyor fakat Kaliteye devam edebilmemiz için elimizde olmayan sebeplerden dolayı mecburan yansıtıyoruz bu zam olayını, bizlerde isteriz tabiki Dergimizi 1 yada 2 ytl ye satmayı fakat herşeye zam yapıldığı için buda derginin maliyetine yansıyor ve ufakta olsa bi fiyat farkı çıkıyor ortaya. Keşke Elde olsada daha Ucuza verebilsek...

©αиĸι®ι τциιиg™
16-02-2007, 06:36 PM
6,50 oldu ama o arabalara adam 650,00 tl bıle verır

fast_tuning
18-03-2007, 10:29 AM
tmm dergi cok güzel ama yetkilye duyurum bi daha zam yapmasınlar pahalı oluo alamıoz plz :icon9: :icon9:

PORSCHE_928_GTS
15-05-2008, 02:33 PM
Dergi sahane mükemmel içeriği olsun araba üzerinde başka fantezileri çağrıştırıyor hem modifiye konusunda yardımcı oluyor hemde arabanız üzerindeki Çılgın düşünceleri yapmanızı sağlıyor bende inşallah dergiye resimleri göndericem....... zam konusuna gelince biliyorsunuz ülkemiz ekonomik krizleri zor atlatan ve ertesi günü krize yakalanan bir ülke :) normaldir