PDA

Tüm Versiyonu Göster : Tuning Türkiye Anahtarlığı İstiyoruz

BYJET
07-09-2008, 05:18 PM
Burdan yetkililere sesleniyoruz bizim gibi modifiyeci insanların doğru düzgün bize yakışır bi anahtarlığı yok we bizde sizin yani tuning türkiyenin yeni sayısında hediye olarak Tuning Türkiyenin logosu şeklinde anahtarlık yollamalarını istiyoruz,yetkililere şimdiden tşk ederizzzz

BYKRAL
07-09-2008, 10:26 PM
evt tuning türkiye anahtarlığı çook güzel olur. çook güzel bir konu BYJET +1

Somebody34
08-09-2008, 09:40 AM
Konu Güzel olmasına güzelde :) teklifi içeriye bi sunalım bakalım ne çıkacak :)

BYJET
08-09-2008, 10:48 AM
tamam ilginize tşk ederiz sonucu dört gözle bekliyoruz

SnrDK
08-09-2008, 12:56 PM
aynen bekliyorum :D:D

tuning133
08-09-2008, 06:55 PM
gerçekten güsel bi konuya değinmişsin

tunınger
09-09-2008, 11:50 AM
çok güzel bir konuya değinmişin evet şöyle bi tuningtürkiye logolu süper olur

BYJET
10-09-2008, 05:45 PM
öyle bi anahtarlık yapılırsa gerçekten çok güzel olur eminim bütün okuyucuların hoşuna giden bir hediye olur

BYKRAL
11-09-2008, 11:17 AM
süper olur ben arabama güzel bir anahtarlık arıyorum ama yog eğer bu olursa kesin takarım ;)

KaRTaL
11-09-2008, 03:08 PM
Tuning Türkiye Yönetim Ne Diecek Bakalım!..

eyup_ur
13-09-2008, 07:37 PM
güzel fikirr umarımm güzel bir şekilde neticelenirr tüm anahtarlardaaa tuning türkiye anahtarlıkları saallanırr

BYJET
14-09-2008, 11:44 AM
sonucu halen bekliyoruz biri bir cwp yazsın noldu warmı yeni gelişme çıkacakmı anahtarlıklar

ScOrPiOn^KiNg
14-09-2008, 12:46 PM
bu konu derginin ele alıp neticelendireceği bişey.zaman alabilir
sonuçta dergi promosyon yapıp bu işe para harcıcak.1-2 tane değil 30-40 bin tane yapması gerekicek !! yani insiyatif meselesi bunun için hemen cvp beklemen yanlış olr.zaten derginin promosyon programı bellidir.somebady (yasin abi) fırsatını bulduğunda soracaktır.

BYJET
14-09-2008, 10:30 PM
bu konu derginin ele alıp neticelendireceği bişey.zaman alabilir
sonuçta dergi promosyon yapıp bu işe para harcıcak.1-2 tane değil 30-40 bin tane yapması gerekicek !! yani insiyatif meselesi bunun için hemen cvp beklemen yanlış olr.zaten derginin promosyon programı bellidir.somebady (yasin abi) fırsatını bulduğunda soracaktır.
biz bu işin nasıl ilerlediğini bilmediğimiz için hemen sorduk, bize böyle ters dawranmanıza gerek yok,sadece merak ettiğimiz için hemen sorduk bi dahada sormayız siz canınızı sıkmayın;)

Somebody34
15-09-2008, 04:50 PM
BYJET Kardeşime bak :) Ters anlaşılacak bişey yokki ortada, İbo güzel güzel açıklamış güzel kardeşim benim ;) Stress Yok, Sıkıntı Yok, Panik Yok :)

BYJET
15-09-2008, 06:11 PM
olsun ama daha düzgün bi şekildede cwp yazabilirdi böyle ters dawaranmasına gerek yok düzgünce anlatsa bizde anlarız o kadarda anlayışsız birisi değilim ,neyse boşwerelim

ScOrPiOn^KiNg
16-09-2008, 10:43 PM
anlamadımki seni kendi kendine niye kaprislere girdin çözemedim ??
yazımı tekrar okudum acaba haklımı ters bişeymi yazdım diye ama bulamadım !!
soru sordun düzgün bi şekilde,sanki benimde sorummuş gibi mantık yürüterek cvp yazdım.
bide senin düzgün kuralın nasıl onuda çözemedim !!
aklın sıra burda kendine gündem yapmışsın yönetim üyeye ters konuşuyo foruma reklam olsun gibisinden girmişsin.
yazdıklarımı tekrar oku içinde sana ters anlamda yazılmış hiçbirşeyin olmadığını görüceksin

RESPONSİBLE
16-09-2008, 11:58 PM
byjet arkadasim kötü bir sey söyleyen yok ~RelaX~ biraz ibo gayet mantikli aciklamis olayi bi kac defa okudum ters hic birsey göremedim neyse germyelim birbirimizi

Somebody34
17-09-2008, 09:21 AM
evet yaa gerginlik olmasın bencede, güzel güzel geçinmek lasım, hayat kısa :)

BYJET
18-09-2008, 04:48 PM
anlamadımki seni kendi kendine niye kaprislere girdin çözemedim ??
yazımı tekrar okudum acaba haklımı ters bişeymi yazdım diye ama bulamadım !!
soru sordun düzgün bi şekilde,sanki benimde sorummuş gibi mantık yürüterek cvp yazdım.
bide senin düzgün kuralın nasıl onuda çözemedim !!
aklın sıra burda kendine gündem yapmışsın yönetim üyeye ters konuşuyo foruma reklam olsun gibisinden girmişsin.
yazdıklarımı tekrar oku içinde sana ters anlamda yazılmış hiçbirşeyin olmadığını görüceksin
benim öyle bi düşüncem yok kendime gündem yaratmak gibi, bunu sen kendin uyduruyorsun heralde ,o gün okudum biraz tersime gitti yazdığın şeyler sonra bende cwp yazdım o kadar ,bnm yani kendime gündem yaratmakmış,yönetimi kötülemekmiş gibi bi düşüncemde yok olmazda bunu bil sende.
Neyse daha fazla uzatıpta forumu bozmayalım ama sende beni böyle şeylerle suçlama bundan sonra, çünkü bnm kesinlikle öyle bi düşüncem yok

bayazıt
18-09-2008, 09:50 PM
byjet kesinlikle düşüncende yanılıyorsun kardeş. scorpionking yani ibo abiyi gerçekte tanısan gerçekten böle tartışmanın yanından bile geçmek istemezsin. anahtarlık konusuna gelince gerekten güzel bi fikir ve gerçekten ağır bi karşılığı olur dergi için ama çözüm olarakta fiyatta biraz oynama yapsalar esela anahtarlığın maliyetinin yarısından çoğunu o ayki sayıya yansıtsalar arada çok bi fark olmaz ve herkez seve seve alır.

mehmettr
19-09-2008, 01:20 PM
aynen abi bekleycez artık

feridun
20-09-2008, 06:44 PM
gercekten cok güzel olur bende isterim

ScOrPiOn^KiNg
20-09-2008, 10:50 PM
benim öyle bi düşüncem yok kendime gündem yaratmak gibi, bunu sen kendin uyduruyorsun heralde ,o gün okudum biraz tersime gitti yazdığın şeyler sonra bende cwp yazdım o kadar ,bnm yani kendime gündem yaratmakmış,yönetimi kötülemekmiş gibi bi düşüncemde yok olmazda bunu bil sende.
Neyse daha fazla uzatıpta forumu bozmayalım ama sende beni böyle şeylerle suçlama bundan sonra, çünkü bnm kesinlikle öyle bi düşüncem yok

benimle askerlik arkadaşım gibi cümleler kuruyosun ve bunu bil şunu bil falan filan olmuş cümlelerde !!
bayjet kardeşim lafı çok uzattın.bide tamam fazla uzatmayalım kes der gibi bi cümlen olmuş.yani lafı uzatarak çelişki içerisine girmişsin.
konunu kapatıyorum bu konuya başka bi cümle yazamıcaksın !! çünkü yazdıklarımla tatmin olmadın.şimdi seninle tartışmak için inanki vaktim yok çünkü bu boş bi mesele

anahtarlık konusuna gelince : dergi promosyonu gündemine alırsa veya uygulamaya geçip anahtarlık dağıtmaya karar verirse foruma bilgilendirmek için konu açarız veya dergi tanıtımı için açılan konunun içeriğinde promosyon hakkında bilgi veririz.
agresif tavrına rağmen anahtarlık hakkında bilgi alır almaz sana özel msj ile bilgi vericem.konuyu sen gündeme taşıdığın için ...